-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2017

103 λογοτέχνες και 34 εικαστικοί και φωτογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τρίτη φορά δημιουργώντας το νέο καλλιτεχνικό ημερολόγιο για το έτος 2017.



καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2017

δημιουργός: συλλογικό
εκδόσεις τοβιβλίο
σελίδες: 162

Λεπτομέρειες
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Κώστας Θερμογιάννης
γλώσσα: Ελληνικά
έτος έκδοσης: 2016
τιμή0€





Μπορείτε ελεύθερα να το διαβάσετε online από εδώ
ή να το προσθέσετε στην ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη σε μορφή pdf


Περιγραφή

Ακόμη μία φορά τοβιβλίο.net και οι εκδόσεις τοβιβλίο αλλάζουν τη διαδικτυακή λογοτεχνία. Για τρίτη χρονιά το «καλλιτεχνικό ημερολόγιο» 2017 φέρνει σε έναν ιδιαίτερο διάλογο δημιουργούς από διάφορες μορφές της Τέχνης.
103 λογοτέχνες και 34 εικαστικοί και φωτογράφοι συνδιαλέγονται μέσα στις εβδομάδες του χρόνου. Η έμπνευση εικαστικών και ποιητών, πεζογράφων και φωτογράφων γυρίζει το χρόνο κάθε Δευτέρα, αλλάζει σελίδες κάθε εβδομάδα δημιουργώντας ακόμα ένα συλλεκτικό έργο, ένα δώρο στον εαυτό μας και στους οικείους μας.
Το «καλλιτεχνικό ημερολόγιο» φέτος είναι αφιερωμένο στον Νίκο Καζαντζάκη, μια και το έτος 2017 είναι αφιερωμένο στον Παγκόσμιο Έλληνα. Τιμούμε τον Νίκο Καζαντζάκη μέσα από τις απόψεις για εκείνον σημαντικών ανθρώπων των γραμμάτων εκτός της χώρας, γιατί η ακτινοβολία του Κρητικού ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της πατρίδας του.

κατηγορία: , , ,

ShareThis