-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

η μετακόμιση των χρωμάτων

Η νέα συλλογή της Βάσως Αποστολοπούλου από τις εκδόσεις τοβιβλίο. Ένα βιβλίο-ανθολόγιο, μια σοδειά κειμένων που γράφτηκαν χωρίς πρόγραμμα και μεθόδευση.

Η μετακόμιση των χρωμάτων

συγγραφέας: Βάσω Αναστασοπούλου
εκδόσεις τοβιβλίο
σελίδες: 118
ISBN: 978-618-81935-9-8

Λεπτομέρειες
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Δήμος Χλωπτσιούδης

γλώσσα: Ελληνικά
έτος έκδοσης: 2016
τιμή0€


Μπορείτε ελεύθερα να το διαβάσετε online από εδώ
ή να το προσθέσετε στην ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη σε μορφή pdf



Περιγραφή
(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Διηγήματα, άρθρα, χρονογραφήματα. Επίκαιρα, νοσταλγικά, φιλοζωικά. Σκωπτικά, μελαγχολικά, οργισμένα. Και μια σειρά διαλόγων ανάμεσα σε «ΔΥΟ» θυμόσοφους παρατηρητές της καθημερινότητας, που «ΛΑΛΟΥΝ», καταγράφουν και σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ τα όσα συμβαίνουν γύρω τους, γύρω μας, και που περνούν κατά κανόνα απαρατήρητα.
Αυτά θα σας υποδεχτούν στη «Μετακόμιση». Μια σοδειά κειμένων που γράφτηκαν στη διάρκεια των τριών τελευταίων χρόνων έτσι, χωρίς πρόγραμμα και μεθόδευση. Πάντα αυθόρμητα και πάντα με έναυσμα κάποιο κοινωνικό, πολιτικό, προσωπικό ή περιβαλλοντικό ερέθισμα που πυροδότησε σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία συνωστίζονταν στην άκρη της πένας μου απαιτώντας να εκφρασθούν και διεκδικώντας μια θέση στο συγγραφικό μου έργο.Έτσι προέκυψε «Η μετακόμιση των χρωμάτων», ένα βιβλίο-ανθολόγιο, τιτλοδοτημένο από το αντίστοιχο διήγημα που βρίσκεται στις πρώτες σελίδες του.
Η «Μετακόμιση» δημιουργήθηκε για να καλύψει τη δική μου ανάγκη συγκέντρωσης των «μικρών μου παιδιών» σε ένα λίκνο και θα είμαι ευτυχής αν αυτά τα «παιδιά» σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο σας!

κατηγορία: , ,

ShareThis