-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

Πρόταση Αγροτικής Ανάπτυξης για το Δήμο Λαμιέων

Μία αναλυτική μελέτη του Κώστα Μπαγινέτα που παρουσιάζει το "Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020" καταθέτοντας και μία αναλυτική πρόταση για την Αγροτική Ανάπτυξη του δήμου Λαμιέων


Πρόταση Αγροτικής Ανάπτυξης για το Δήμο Λαμιέων

συγγραφέας: Κωνσταντίνος Μπαγινέτας
εκδόσεις τοβιβλίο
είδος: δοκιμιακή μελέτη
ISBN: 978-618-81935-2-9
σελίδες: 162

Λεπτομέρειες
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Δήμος Χλωπτσιούδης
γλώσσα: Ελληνικά
τόπος έκδοσης:Λαμία
έτος έκδοσης: 2015
τιμή0€





Μπορείτε ελεύθερα να το διαβάσετε online από εδώ
ή να το προσθέσετε στην ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη σε μορφή pdf



Περιγραφή
Η επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα και στην αγροτική οικονομία μπορεί να είναι το μέσο για την αύξηση της ευμάρειας μέσω της επιδίωξης της οικονομικής ανάπτυξης, με ταυτόχρονο σεβασμό προς την προστασία του περιβάλλοντος.
Μέσω στοχευμένων πολιτικών ο Δήμος μπορεί να προβεί στην πλέον αποδοτική χρήση των περιορισμένων δημοσιονομικών πόρων του, διατηρώντας μια βιώσιμη γεωργία.
Οι κύριοι στόχοι που θα πρέπει να κυριαρχήσουν στην αγροτική πολιτική για το μέλλον της γεωργίας στον Δήμο Λαμιέων, θα πρέπει να είναι επικεντρωμένοι σε έναν αγροτικό τομέα που θα είναι ανταγωνιστικός σε όλες τις πτυχές του, ικανός να παράγει προϊόντα ποιότητας σε πρότυπα που απαιτούν και προσδοκούν οι σύγχρονοι, εγχώριοι και μη, καταναλωτές.
Οι αγρότες αυτοί θα πρέπει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, να τύχουν κάθε δυνατής συμπαράστασης για να εκσυγχρονίσουν τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις και να τις καταστήσουν απόλυτα ανταγωνιστικές με διεθνή πρότυπα.

κατηγορία: , ,

ShareThis