-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

Φρίντα & Βικτώρια

Το νέο βιβλίο της Φώφης Walter-Κυρλίδου και Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου. Μία νουβέλα πειραματικής γραφής όπου οι δημιουργοί συνδιαλέγονται με τους ήρωες και μεταξύ τους σελίδα τη σελίδα. 


Φρίντα & Βικτώρια 
αδελφότητα γυναικών

συγγραφέαςΦώφης Walter-Κυρλίδου & Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου
εκδόσεις τοβιβλίο
είδος: νουβέλα
σελίδες: 128

Λεπτομέρειες
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Κώστας Θερμογιάννης
γλώσσα: Ελληνικά
ISBN978-618-81493-5-9
τόπος έκδοσης: Αθήνα
έτος έκδοσης: 2014
τιμή: 0€



Περιγραφή

Φιλία! Μεγάλη λέξη, απέραντη σαν το σύμπαν! Με πολλές αποχρώσεις και παραλλαγές -τόσες ίσως όσες και οι άνθρωποι πάνω στη γη. Φιλίες παιδικές, φιλίες συναδελφικές, φιλίες αδελφικές που αντέχουν στον χρόνο και τα δύσκολα της ζωής.
Οι άντρες έχουν μια δική τους άποψη για τη φιλία. Έχουν αντροπαρέες, δένονται σχετικά εύκολα με στενές σχέσης φιλίας, αλλά οι δεσμοί αυτοί μπορεί να σπάσουν με εξίσου σχετική ευκολία.
Οι γυναίκες, από την άλλη, δύσκολα στεριώνουν ισχυρούς φιλικούς δεσμούς, αλλά, άπαξ και δέσουν τη φιλία τους, είναι έως αδύνατο να μπει κάποιος ή κάτι ανάμεσά τους και να τη διαρρήξει.
Μια τέτοια φιλία αδελφική ανάμεσα σε δυο γυναίκες (που αντιστάθηκε σθεναρά στην προσπάθεια της μοίρας να την καταλύσει)είναι και η ιστορία που θα σας διηγηθούμε.

Δυο αληθινές γυναίκες, δυο πραγματικές φίλες, δυο διαφορετικοί χαρακτήρες με κοινό χαρακτηριστικό τη μοναξιά και τα χρόνια που νιώθουν πως έχουν περάσει, έρχονται πιο κοντά η μια στην άλλη εξαιτίας της Συννεφούλας που γίνεται η αφορμή για να γίνουν πια μια κανονική οικογένεια. Η μεγαλύτερη απόδειξη πως η αληθινή φιλία βάζει στην άκρη κάθε προσωπική επιδίωξη.
Η Φρίντα κι η Βικτώρια, η Βικτώρια και η Φρίντα. Αχώριστες, αυτοκόλλητες, μοναδικές! Απολαύστε τις!

κατηγορία: , ,

ShareThis