-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

μια εικόνα... χίλιες λέξεις

Η 2η μεγάλη δράση του ιστοτόπου τοβιβλίο.net έγινε βιβλίο. 61 συγγραφείς και ποιητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ισστοχώρου με 100 έργα που αποτέλεσαν και το περιεχόμενο των 428 σελίδων του α΄ τόμου.


μια εικόνα... χίλιες λέξεις

συλλογικό
εκδόσεις τοβιβλίο
είδος: συλλογή διηγημάτων & ποιημάτων
σελίδες: 430

Λεπτομέρειες
επιμέλεια έκδοσης: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Κώστας Θερμογιάννης
γλώσσα: Ελληνικά
ISBN978-618-81129-8-8
τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
έτος έκδοσης: 2014
τιμή: 0€



Περιγραφή

Στις αρχές του 2014, ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net προσκάλεσε όσους επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγγραφή μιας ιστορίας ή ποιήματος εμπνευσμένοι από επιλεγμένες εικόνες. Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!
Οι ιστορίες και τα ποιήματα, γραμμένα με το ξεχωριστό στυλ του καθενός, έχουν συνθέσει ένα ενδιαφέρον λογοτεχνικό παζλ. Ιστορίες ανθρώπινες, σοβαρές αλλά και χιουμοριστικές, μικρές ή μεγάλες, που προβληματίζουν και κάνουν τον αναγνώστη να μπαίνει στη θέση των πρωταγωνιστών, ποιήματα για την καθημερινότητα, για αισθήσεις κι αισθήματα, που αναφέρονται στο σήμερα, το χθες αλλά και το μέλλον, είναι το αποτέλεσμα της δράσης αυτής του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net.
Μελετώντας τον πεζό αλλά και τον ποιητικό λόγο των συμμετεχόντων, εκείνο που θα διαπιστώσει κανείς είναι το γεγονός πως όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, έχουν καταφέρει να σκιαγραφήσουν την Ελλάδα του χθες αλλά και του σήμερα, τις παραδόσεις, τα πιστεύω αλλά και τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς του Έλληνα, χωρίς βεβαίως να λείπουν και οι αναφορές σε άλλη θεματολογία.
61 συγγραφείς και ποιητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιστοτόπου και μέχρι την 31η Μαΐου συγκεντρώθηκαν 100 έργα που αποτέλεσαν και το περιεχόμενο των 428 σελίδων του α΄ τόμου του e-book.

κατηγορία: , , ,

ShareThis