-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

320 μίλια χαμένης αθωότητας

Το δεύτερο μυθιστόρημα της Καρμέλας Αντιγόνης Σώρρου. Η χαμένη αθωότητα μιας Κρητικοπούλας που έφτασε στην Τρούμπα της δεκαετίας του '60 και πάλεψε για ανεξαρτησία


320 μίλια χαμένης αθωότητας

ΣυγγραφέαςΚαρμέλα Αντιγόνη Σώρρου 
εκδόσεις: bookstars
είδος: μυθιστόρημα
σελίδες: 296

Λεπτομέρειες
επιμέλεια κειμένων: Δήμος Χλωπτσιούδης
επιμέλεια εξωφύλλου: Κώστας Θερμογιάννης
γλώσσα: Ελληνικά
ISBN: 978-960-571-048-4
τόπος έκδοσης: Αθήνα
έτος έκδοσης: 2014
τιμή: 16€



Περιγραφή
Πόση να είναι άραγε η απόσταση που χωρίζει την άγνοια από τη γνώση; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα αν δεν ταξιδέψει πρώτα από τη μια άκρη μέχρι την άλλη. Κι αν η μετάβαση γίνει ακαριαία και βίαια τότε η απόσταση αυτή μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη.
Ένα κορίτσι από την Κρήτη μπλέχτηκε στα δίχτυα της Τρούμπας. Προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή της με την αίσθηση του κοινωνικού στίγματος… Ο έρωτας γίνεται εμπόρευμα, ένα αηδιαστικό μέσο βιοπορισμού που την καταδικάζει να ζει στο ψέμα...
320 μίλια χωρίζουν τη ζωή της αθωότητας από το θέατρο του αγοραίου έρωτα και τη σκληρότητα του υποκόσμου. 320 μίλια που όμως φέρνουν τόσο δίπλα κοινωνικές καταστάσεις που σκεπάζει η σιωπή.
Η Τρούμπα της δεκαετίας του ’60 ξαναζωντανεύει σαν θεατρικό σκηνικό στη ζωή μιας πόρνης. Στο φόντο κινούνται οι άνθρωποι της κακόφημης συνοικίας και οι προσωπικές τους τραγωδίες. Αντιήρωες που στοιχηματίζουν τη ζωή τους.
Η Βιβή όμως καταφέρνει στο τεντωμένο σκοινί να πατάει σταθερά…


κατηγορία: ,

ShareThis