-----------------facebook like start------------------
-----------------facebook like end------------------

φιλολογικά βοηθήματα Λυκείου

Φιλολογικά σχολικά βοηθήματα για το Λύκειο σε συνεργασία με το schooltime .gr παρέχονται ελεύθερα προς χρήση και αποθήκευση σε όποιον τα επιθυμεί (γονέα, εκπαιδευτικό ή μαθητή).


Σε συνεργασία με το schooltime.gr -κατά αποκλειστικότητα- έχει εκδοθεί οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό για φιλολογικά μαθήματα του Λυκείου. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, έτσι και τούτα τα φιλολογικά βοηθήματα του Λυκείου, παρέχονται ελεύθερα σε όποιον τα επιθυμεί (γονέα, εκπαιδευτικό ή μαθητή).
Σε μία τέτοια κατάσταση οικονομικής πολιορκίας, ανθρωπιστικής κρίσης κι εκπαιδευτικής επιστροφής στις δεκαετίες του '50 και '60, μόνο η αλληλεγγύη μπορεί σε κάποιο μικρό βαθμό να δώσει μια μικρή βοήθεια στους μαθητές και τις δοκιμαζόμενες λαϊκές οικογένειες. Με ένα τέτοιο σκεπτικό ως εκπαιδευτικός δεν μπορώ παρά να διαθέσω ελεύθερα/δωρεάν τα σχολικά μου βοηθήματα που πλέον επισημοποιήθηκαν και εμπλουτίστηκαν στην ύλη τους.
Και σε αυτό βρήκα σταθερό συμπαραστάτη ένα δυναμικό site με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης... Ανανεωμένο λοιπόν, πιο εύχρηστο, πιο όμορφο...
Τα βοηθήματα παρέχονται αποκλειστικά από τους ιστοτόπους του συγγραφέα (ο δείμος του πολίτη και στη χώρα των κανιβάλων) και από την ιστοσελίδα του schooltime.gr.
























κατηγορία:

ShareThis